february, 2017

24feb(feb 24)10:0004mar(mar 4)18:00Stockverkoop communiekleding en feestkleding

Event Details

Elk jaar bereiden duizenden katholieke kinderen zich in de zogenaamde catechese voor op een belangrijke viering in het voorjaar: de Eerste Communie of de Plechtige Communie. Daarnaast is er nog een groot deel kinderen dat zal deelnemen aan het Lentefeest, het niet-katholieke equivalent van de communie. Bij zo een feest hoort logischerwijze ook een gepaste, nette outfit. Voor jongens wordt dit doorgaans een chino-broek met een mooi hemdje en eventueel een blazer. Meisjes zijn meestal mooi uitgedost in een stijlvol jurkje.

Voor mama ‘ s en papa ‘ s kan het soms moeilijk zijn om gepaste kleding te vinden voor dit belangrijke feest. In winkels waar ze doorgaans gaan voor zoon- of dochterlief is de kleding vaak te ‘casual’. Een winkel die gespecialiseerde communie- of lentefeestkleding verkoopt kan dan ook uitermate goed van pas komen.

Weet je wat nog handiger is? Een stockverkoop communiekleding! Heb je binnenkort een communicant of viert jouw kind zijn of haar Lentefeest? Misschien kan het dan een idee zijn om eens langs te gaan op de stockverkoop communiekleding en feestkleding van outletstore Billbo in Roeselare. Zij hebben een groot arsenaal kleding in huis voor feestelijke gelegenheden voor kinderen tot en met 16 jaar. Zelfs voor baby ‘ s zijn er leuke kleedjes te krijgen die perfect geschikt zijn voor een feestelijke dag. Bij Billbo vind je kleding van de betere merken zoals Liu Jo, Guess, Noppies, River Woods Baby, Terre Bleue, Tommy Hilfiger, Tumble ‘ n Dry, Filou & Friends, McGregor, O ‘ Neill, Scotch Shrunk, Scapa Sports en veel meer!

Details stockverkoop communiekleding en feestkleding

De stockverkoop communiekleding en feestkleding van Billbo Outlet gaat door op 24, 25 en 27 februari en op 1, 2, 3 en 4 maart 2017, telkens van 10u00 tot 18u00. Opgelet: de winkel gaat iedere middag tussen 12u00 en 14u00 even dicht voor een middagpauze.

De collectie die zal worden verkocht is de zomercollectie van 2016. De ruime verzameling kleding zal verkocht worden aan kortingen tot -50%.

Betaling is zowel cash mogelijk als met Bancontact.

Vlakbij, op de Wallenparking, is voldoende parkeerplaats aanwezig.

Meer informatie over het aanbod van Billbo vind je op hun website.

Time

February 24 (Friday) 10:00 - March 4 (Saturday) 18:00

Location

Billbo Outlet

Diksmuidsesteenweg 2, 8800 Roeselare

X
X
X