Wil jij ook als eerste op de hoogte worden gebracht van nieuwe stockverkopen en outlets?

Op stockverkoopinfo.be vind je een overzicht van alle interessante stockverkopen en outlet winkels in België, wat erg handig is. Wat nog handiger is, is dat je automatisch op de hoogte kan worden gebracht van nieuwe stockverkopen en outlets! Zo hoef je niet noodzakelijk telkens naar onze website te surfen om na te gaan welke nieuwe outlets en stockverkopen er zijn bijgekomen.

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief via onderstaand formulier! Nadat je jouw naam en email-adres hebt ingevuld, zal je een mailtje krijgen met daarin een bevestigingslink. Ga dus na het inschrijven meteen even in je mailbox kijken en klik onmiddellijk op de link in de mail. Zo ben je goed ingeschreven voor onze nieuwsbrief!

In onze wekelijkse nieuwsbrief zal je een handig overzicht vinden van alle nieuwe stockverkopen en outlets die de voorbije week zijn toegevoegd aan onze website. Bij stockverkopen van topmerken moet je vaak vooraf online inschrijven en zijn de plaatsen beperkt. Een mail die je hiervan tijdig op de hoogte brengt komt dan ook erg van pas!

Je gegevens worden veilig bewaard en niet doorgespeeld aan derden. We gebruiken je email-adres dus enkel om je op de hoogte te brengen van de nieuwe stockverkopen en outlets op stockverkoopinfo.be!

Blijf op de hoogte van nieuwe stockverkopen en outlets!

Laat jouw naam en email achter en wij brengen je wekelijks als eerste op de hoogte van nieuwe stockverkopen en outlet winkels!


100% privacy gegarandeerd
X
X
X