Over ons

Wanneer online shoppen enkele jaren geleden sterk in opmars kwam, was dit voor vele Belgische gezinnen een opluchting. In een wereld waar de meeste gezinnen hard werken en daarnaast ook nog eens het huishouden runnen, blijft er vaak geen tijd meer over voor een dagje shoppen. Online winkelen is dan heel handig. Na enkele klikken kan je jouw nieuwe outfit bestellen, die met wat geluk de volgende dag reeds aan huis wordt geleverd. Bovendien kan je de producten vaak kosteloos terugsturen.

De charme van offline shoppen

Hoewel online shoppen ongetwijfeld heel wat voordelen heeft, is er ook een keerzijde aan de medaille. De doorgewinterde shoppers zullen het met ons eens zijn: er gaat niets boven een gezellig dagje winkelen. Het snuisteren in de kledingrekken, de stoffen kunnen voelen, advies krijgen van een verkoopsteam en een kledingstuk meteen kunnen passen, zijn grote en leuke voordelen die je online niet hebt.

Hetzelfde geldt trouwens voor andere producten zoals bijvoorbeeld meubels en decoratie. Het kan eenvoudig zijn om met één klik op de knop een bijzettafel te bestellen in een design webwinkel. Maar wat gaat er boven de totale winkelervaring waarbij je de kleuren en het materiaal van dat bijzettafeltje met je eigen ogen kan zien, kan testen of het stevig genoeg is en live de vergelijking kan maken met andere tafeltjes?

Wanneer je die producten dan ook nog eens op de kop kunt tikken aan duizelingwekkend lage prijzen, dan wordt het offline winkelen een onklopbare ervaring.

lachende vrouw stockverkopen info

Stockverkoopinfo.be: alle offline stockverkopen en outlets onder één virtueel dak

Stockverkoopinfo.be werd in het leven geroepen voor iedereen die offline winkelen nog steeds kan appreciëren. Voor iedereen die de voordelen erkent van het ter plaatse zien en voelen van materialen en het passen van kleding of uittesten van producten.

Onze website is er ook voor zij die voor deze kleding en producten niet graag meer betalen dan nodig. Wij concentreren ons dan ook op stockverkopen en outlets die mensen de kans geven te shoppen aan zeer interessante prijzen.

Op Stockverkoopinfo.be vind je een overzicht van de beste aankomende stockverkopen in België. Er zijn diverse categorieën waaronder kleding, schoenen en meubels. Daarnaast geven we ook een overzicht van de outlet winkels in België.

Wie zich inschrijft op onze nieuwsbrief krijgt bovendien gratis wekelijks een overzicht in zijn mailbox van de nieuwe stockverkopen en outlets! Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief!

Zelf een stockverkoop of outlet toevoegen

Organiseer je zelf een stockverkoop of heb je een outlet winkel? Dan kan je die volledig gratis toevoegen op Stockverkoopinfo.be! Na het aanmaken van jouw persoonlijke account, kan je alle info over jouw stockverkoop of outlet winkel eenvoudig ingeven. Bovendien kan je ook foto’s toevoegen.

Wanneer je een stockverkoop of outlet shop hebt toegevoegd, controleren wij dit eerst alvorens het online wordt geplaatst. Wij sturen ook wekelijks een nieuwsbrief uit naar onze volgers waar jouw stockverkoop of outlet in komt te staan. Indien gewenst kan jouw verkoop of winkel tegen een bijdrage bovenaan in de nieuwsbrief komen te staan of in de kijker worden gezet op onze website. Alle stockverkopen en nieuwe outlets worden bovendien op sociale media gepost.

Klik hier om een stockverkoop toe te voegen

Klik hier om een outlet toe te voegen

X
X
X