Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Online stocksale Les Cordes juwelen

september 24 - oktober 24

Online verkoop van het prachtige Belgische juwelenmerk Les Cordes aangeboden door ShoppingEventVIP. Shop online met korting tot wel 70%

 

Om te shoppen ga je naar https://www.shoppingeventvip.com/collections/les-cordes of klik hier!

 

DATA & OPENINGSTIJDEN:

Van 24 september tot 24 oktober via ShoppingEventVIP.

 

ABOUT:

EEN UITZONDERLIJK FAMILIEBEDRIJF (Antwerp design)

Anouche en Anthony De Vroey, de oprichters van Les Cordes, zijn meer dan alleen broer en zus. Ze delen sinds geruime tijd dezelfde passie: juwelen. Nadat ze allebei enkele jaren ervaring opdeden in de sector, besluiten de De Vroey’s in 2001 een eigen collectie luxueuze, hedendaagse fantasiejuwelen op de markt te brengen. Ze toonden aan dat een eenvoudig concept een schot in de roos kan zijn, ook in de juwelensector.

“LES CORDES” – VAN EENVOUDIG IDEE TOT BELGISCH TOPMERK

Het idee: neem een assortiment veters in een oneindige variatie van kleuren en knoop die rond je hals. Voldoende afwisseling naargelang je humeur, je outfit of de gelegenheid. Een jaar na de lancering van het concept in 2001 worden de eerste 3 modellen in verschillende kleuren op de markt gebracht, gecombineerd met enkele zilveren hangers. Het wordt onmiddellijk een groot succes, een echte rage. Sindsdien is het merk “Les Cordes” een vaste waarde geworden in de Belgische mode- en juwelenwereld.

 

Gegevens

Begin:
september 24
Einde:
oktober 24
Bekijk de site van Evenement
Scroll naar top