Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Stockverkoop Essentiel Antwerp, JEFF, en Let & Her!

december 10, 2021 @ 10:00 am - december 11, 2021 @ 6:00 pm

Shopping Event VIP verwelkomt je op 10 en 11 december in Sint-Niklaas voor de EXTRA DAYS van Essentiel Antwerp, JEFF en Let & Her!

Met de feestdagen voor de deur is deze privéverkoop een echte aanrader. Je vindt er winterkledij voor dames en heren van topmerk Essentiel Antwerp, de damescollectie van JEFF en lederwaren van Let & Her. Deze EXTRA DAYS lopen slechts twee dagen dus schrijf je snel in!

 

DATA & OPENINGSTIJDEN: 

Vrijdag 10 en 11 december van 10:00 tot 18:00 in Sint-Niklaas.

 

ABOUT: 

Essentiel Antwerp

Essentiel Antwerp kan gerust in één adem worden uitgesproken met ‘succesverhaal’. Dit op en top Belgische merk zag het levenslicht reeds in 1999. Het merk dat ooit heel bescheiden begon met één enkele flagshipstore in Antwerpen, heeft op heden maar liefst 27 stores, ook buiten Europa. Eén van de waarden van het merk luidt als volgt: ‘Keep it surprising: we stimulate exotic and wild ideas; our ambition is to make a difference‘. Dat Essentiel Antwerp doordrongen is van deze waarde bewijst het merk keer op keer met unieke, maar zeer draagbare collecties. Meer over het merk.

Let & Her en JEFF

Je vindt hier ook de kwaliteitslederwaren en handtassen van Let & Her terug.

JEFF is een Brusselse collectie, verfijnd en casual tegelijk en neemt zichzelf niet al te serieus. De ontwerpers letten vooral op het gebruik van edele materialen zoals wol, katoen, zijde en kasjmier. Fantasie breisel, dat is het DNA van JEFF, ook al biedt de Belgische collectie vandaag een complete en diverse kledinglijn voor vrouwen.

 

FACILITEITEN:

Collecties voor mannen en vrouwen! Je kan hier betalen met cash, visa en bancontact, en er is parking voorzien.

Gegevens

Begin:
december 10, 2021 @ 10:00 am
Einde:
december 11, 2021 @ 6:00 pm
https://www.shoppingeventvip.be/events/essentiel-antwerp-jeff-lether-extra-days/

Locatie

Sint-Niklaas
Leopold II-laan 10d
Sint-Niklaas, Sint-Niklaas 9100 België
+ Google Maps