Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lannoo’s Boekenmarkt Torhout

december 10, 2021 @ 10:00 am - december 19, 2021 @ 6:00 pm

Lannoo’s Boekenmarkt Torhout

Elk jaar organiseren we traditiegetrouw boekenmarkten op verschillende locaties doorheen België. Op onze boekenmarkten is er voor ieder wat wils! Je vindt er kunst- en interieurboeken, kinder- en jeugdboeken, literatuur, romans, thrillers, reisgidsen, culinaire en non-fictie titels aan knalprijzen tot wel -70%. Daarnaast bieden we ook strips, geschenkartikelen, wenskaarten, rugzakken en schoolmateriaal aan.

Krijg een gratis boek op de boekenmarkt

Bezorg ons jouw gegevens en download de bon die op onze boekenmarkt kan ingewisseld worden voor een gratis boek.

*Enkel geldig bij aankoop. Gratis boek is afhankelijk van aanbod aan de infobalie. Max. 1 bon per persoon/kasticket. Niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen.

 

DATA & OPENINGSTIJDEN: 

10 december 2021 van 10u tot 18u
11 december 2021 van 10u tot 18u
12 december 2021 van 10u tot 18u
17 december 2021 van 10u tot 18u
18 december 2021 van 10u tot 18u
19 december 2021 van 10u tot 18u

 

ABOUT: 

Lezers de boeken geven die ze altijd al zochten, boeken de lezers geven die ze verdienen.

Lannoo Uitgeverij is een warm uitgeefhuis met vele kamers en een unieke structuur. We koppelen de slagkracht van een groot en gezond familiebedrijf aan de persoonlijke aanpak van kleinschalige boekenateliers en teams die dicht bij onze auteurs, partners en lezers staan. Deze combinatie – een stevige onderbouw en dynamische bovenbouw – geeft vuurwerk.

Uitgeven doen we nuchter maar gepassioneerd, standvastig maar wendbaar, veeleisend maar respectvol, nauw betrokken bij al wat leeft en beweegt in de wereld rondom ons. Alleen zo kun je de meest relevante kennis en mooiste verhalen van getalenteerde auteurs, over een brede waaier aan onderwerpen, bij een groot publiek brengen – in de best mogelijke kwaliteit.

Al meer dan 100 jaar runt de familie Lannoo de uitgeverij op deze manier, samen met een groep gedreven vakmensen. Met liefde voor boeken, gezond verstand en internationale ambitie. Geworteld in vrij en menselijk ondernemerschap, met bijzondere kwaliteit als rode draad.

Met deze visie op uitgeven willen we maatschappelijke, culturele en economische meerwaarde creëren. Mensen verrassen met boeken die bijblijven. Hen verbinden met elkaar, met onderwerpen die leven en woorden die ertoe doen. Lezers raken en inspireren om te groeien, zowel persoonlijk als professioneel, emotioneel als intellectueel. Boekplezier aanwakkeren, op papier of digitaal.

Kortom: Lannoo Uitgeverij wil lezers de boeken en beleving geven die ze altijd al zochten, boeken en auteurs de lezers geven die ze verdienen.

 

FACILITEITEN: 

LET OP: voor dit evenement zijn een Covid Safe Ticket en mondmaskers vanaf 10 jaar verplicht.

Dat betekent dat je als bezoeker van onze boekenmarkt in Torhout aan één van de volgende voorwaarden moet voldoen:

  • Je bent in het bezit van een vaccinatiecertificaat en bent al meer dan 2 weken volledig ingeënt.
  • Je hebt een herstelcertificaat van minder dan 6 maanden.
  • Je hebt een PCR-test laten afnemen, met een negatief resultaat (48 uur geldig vanaf de dag van de test).
  • Je hebt een snelle antigeentest laten afnemen door medisch geschoold personeel (bv in een apotheek) met een negatief resultaat (24 uur geldig vanaf de dag van de test).

Download hiervoor de officiële CovidSafeBE-app. Beschik je niet over een smartphone? Dan kan je het Covid Safe Ticket ook printen. Mondmaskers zijn verplicht voor iedereen vanaf 10 jaar.

Gegevens

Begin:
december 10, 2021 @ 10:00 am
Einde:
december 19, 2021 @ 6:00 pm
https://www.lannoo.be/nl/agenda/boekenmarkt-torhout

Locatie

Diocesaan Dienstenhuis Groenhove
Bosdreef 5
Tornhout, 8820 België
+ Google Maps