Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Essentiel Antwerp WINTER DEALS

januari 14 @ 10:00 am - januari 15 @ 6:00 pm

Shopping Event VIP heet je welkom op 14 en 15 januari in Sint-Niklaas voor de privéverkoop van Essentiel Antwerp met de wintercollectie voor dames en heren.

Bovendien is er tot 30% extra korting bovenop de al sterk verlaagde prijzen!

Wintercollectie:

Stijlvolle winterkledij nodig van een topmerk? Sla je slag op deze privéverkoop. Shop de topcollectie van Essentiel Antwerp aan zeer interessante prijzen! Schrijf je vandaag nog gratis in door hier te klikken of ga naar de volgende link: https://www.shoppingeventvip.be/events/essentiel-antwerp-winter-sale/

 

DATA & OPENINGSTIJDEN: 

Op vrijdag 14 en zaterdag 15 januari van 10:00 tot 18:00 in Sint-Niklaas.

 

ABOUT:

Essentiel Antwerp kan gerust in één adem worden uitgesproken met ‘succesverhaal’. Dit op en top Belgische merk zag het levenslicht reeds in 1999.

Het merk dat ooit heel bescheiden begon met één enkele flagshipstore in Antwerpen, heeft op heden maar liefst 27 stores, ook buiten Europa.

Eén van de waarden van het merk luidt als volgt: ‘Keep it surprising: we stimulate exotic and wild ideas; our ambition is to make a difference‘. Dat Essentiel Antwerp doordrongen is van deze waarde bewijst het merk keer op keer met unieke, maar zeer draagbare collecties.

 

FACILITEITEN:

Collecties voor mannen en vrouwen.

Betaling met visa, bancontant, of cash.

Parking aanwezig.

Na elke verkoopdag wordt de stock weer aangevuld!

 

CORONAMAATREGELEN

Alle veiligheidsmaatregelen werden genomen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Om de 1,5m afstandsregel te kunnen handhaven laten we een beperkt aantal personen per uur toe. Bedankt om rekening te houden met het tijdstip van je inschrijving. Draag een gezichtsmasker. Bij het binnenkomen vragen we je je handen te ontsmetten, er is ontsmettingsalcohol voorzien.

Gegevens

Begin:
januari 14 @ 10:00 am
Einde:
januari 15 @ 6:00 pm
Evenement Categorieën:
, ,
https://www.shoppingeventvip.be/events/essentiel-antwerp-winter-sale/

Locatie

Sint-Niklaas
Leopold II-laan 10d
Sint-Niklaas, Sint-Niklaas 9100 België
+ Google Maps