Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Priveverkoop Marie Méro door Shopping Event VIP

november 26, 2021 @ 10:00 am - november 27, 2021 @ 7:00 pm

Shopping Event VIP heet je van harte welkom op de privéverkoop van Marie Méro Extra days! Shop hier de wintercollectie voor dames (2019 en 2020) aan voordelige prijzen. Noteer 26 en 27 november in je agenda en kom naar Aalter. Beperkte plaatsen! Schrijf je snel in via https://www.shoppingeventvip.be/events/mariemero-extra-days-2/

 

DATA & OPENINGSTIJDEN: 

26 en 27 november in Aalter

 

ABOUT: 

Marie Méro is een eigentijds modemerk dat fier is om Belgisch te zijn. Marie Méro kleedt elke vrouw, over generaties heen, en laat haar heel graag stralen. Moeders, dochters en vriendinnen inspireren elkaar iedere dag, en halen zo het beste van zichzelf naar boven. Met deze fiere ladies in gedachten ontwerpt Marie Méro haar collectie.

Bij Marie Méro vind je een complete, stijlvolle outfit voor elk moment van de dag en voor iedere gelegenheid. Eigentijdse en kwalitatieve designs, in een perfecte pasvorm, voor elk lichaamstype van maat 36 tot 48. Marie Méro staat voor Belgisch design geproduceerd in Europa.

 

FACILITEITEN: 

Betalen met visa, bancontant, of cash.

Parking aanwezig

Bereikbaarheid: het hoofdkantoor is in de Brugstraat in Aalter, maar de ingang is langs het magazijn achter het gebouw, bereikbaar via de Venecolaan 3 in Aalter. Er is zowel vooraan als achteraan het gebouw parkeerplaats. Je kan de ingang achteraan ook bereiken via een verhard grindpad langs het gebouw.

Gegevens

Begin:
november 26, 2021 @ 10:00 am
Einde:
november 27, 2021 @ 7:00 pm
https://www.shoppingeventvip.be/events/mariemero-extra-days-2/

Locatie

Venecolaan 3
Venecolaan 3
Aalter, 9880 België
+ Google Maps