Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Stockverkoop dames- en herenmode Essentiel Antwerp

augustus 18 - augustus 21

Wees erbij op 18, 19, 20 en 21 augustus voor de LAST SUMMER DEAL privéverkoop van topmerk Essentiel Antwerp. Je kan er genieten van EXTRA kortingen tot -30% (!!) bovenop de reeds verlaagde prijs. Niet te missen!

Summer deals, tot -30% extra korting!

 

Schrijf je vandaag nog in voor deze topverkoop: Essentiel Antwerp pakt uit met ‘last summer deals’. Kom profiteren van de volledige zomercollectie voor dames en heren aan kortingen die gaan tot -30% bovenop de reeds verlaagde privéverkoopprijs. Een absolute aanrader!

Let op, inschrijven is noodzakelijk!

Om je in te schrijven ga je naar https://www.shoppingeventvip.be/events/essentiel-antwerp-last-summer-deal/  klik je hier en ontvang jouw uitnodiging voor 2 personen!

DATA & OPENINGSTIJDEN:

18, 19, 20 en 21 augustus 2021, schrijf je in op www.shoppingeventvip.be en kies je tijdsslot.

ABOUT:

Essentiel Antwerp kan gerust in één adem worden uitgesproken met ‘succesverhaal’. Dit op en top Belgische merk zag het levenslicht reeds in 1999.

Het merk dat ooit heel bescheiden begon met één enkele flagshipstore in Antwerpen, heeft op heden maar liefst 27 stores, ook buiten Europa.

Eén van de waarden van het merk luidt als volgt: ‘Keep it surprising: we stimulate exotic and wild ideas; our ambition is to make a difference‘. Dat Essentiel Antwerp doordrongen is van deze waarde bewijst het merk keer op keer met unieke, maar zeer draagbare collecties.

FACILITEITEN:

Parking beschikbaar.

Betaalmogelijkheden: Visa, Bancontact en cash.

CORONAMAATREGELEN

Alle veiligheidsmaatregelen werden genomen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Om de 1,5m afstandsregel te kunnen handhaven laten we een beperkt aantal personen per uur toe. Bedankt om rekening te houden met het tijdstip van je inschrijving. Draag een gezichtsmasker. Bij het binnenkomen vragen we je je handen te ontsmetten, er is ontsmettingsalcohol voorzien.

 

Gegevens

Begin:
augustus 18
Einde:
augustus 21
Bekijk de site van Evenement

Locatie

Sint-Niklaas
Leopold II-laan 10d
Sint-Niklaas, Sint-Niklaas 9100 België
+ Google Maps

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top