Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Stockverkoop Torfs schoenen

mei 27 @ 8:00 am - 5:00 pm

We openen opnieuw de poorten van ons distributiecentrum voor onze halfjaarlijkse stockverkoop. Kom langs en ontdek 2000m² schoenen, tassen, kleding en decoratie uit de lente- en zomercollectie aan uitzonderlijke prijzen! Je vindt er een ruime collectie merkschoenen voor dames, heren en kids!

DATA & OPENINGSTIJDEN:

Woensdag 26 mei t/m zondag 13 juni.

Dagelijks open van 10u tot 18u30, behalve op dinsdag 1 en dinsdag 8 juni.

ABOUT:

Schoenen Torfs werd in oktober 1948 opgericht en is nog steeds een 100% familiale onderneming. Dit familiale karakter waarborgt een aantal belangrijke waarden binnen ons bedrijf. Zo willen we een bedrijf voor en door mensen zijn en gaan we voor 360° zorgzaamheid naar al onze stakeholders toe: klanten, medewerkers, aandeelhouders, leveranciers én onze samenleving. Als familiebedrijf zit het namelijk in onze genen om zorg te dragen voor elkaar en de maatschappij waarin we leven.

Ondertussen telt Schoenen Torfs meer dan 70 winkels in Vlaanderen en sinds april 2018 vind je ons ook terug in het Waalse Dinant en Marche-en-Famenne. Op de webshop kan je 24u/24u terecht, zowel in Vlaanderen, Wallonië als Nederland. Sinds 2006 is Torfs één van de beste werkgevers van België en zijn we ook jaarlijks verkozen tot Beste Winkelketen van België in de categorie schoenen. We willen samen met onze medewerkers de meest klantvriendelijke schoenretailer zijn én blijven, dat is ons streven. Je vindt bij Schoenen Torfs ook meer dan alleen schoenen, handtassen en accessoires.

 

Gegevens

Datum:
mei 27
Tijd:
8:00 am - 5:00 pm
Bekijk de site van Evenement

Locatie

Distributiecentrum De Zaat
Temse Afschrijverslaan 2
Temse, 9140
+ Google Maps

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar top