Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

The North Face online stockverkoop

december 13, 2021 - december 30, 2021

Shopping Event VIP organiseert behalve hele fijne fysieke stockverkopen ook online stockverkopen en sample sales! 

Zoals deze fijne verkoop van de ultieme outdoor kledingmerk ‘The North Face’. Shop dames- en herenkleding met uitzonderlijke kortingen via www.shoppingeventvip.com

 

DATA & OPENINGSTIJDEN: 

Van 10 t/m 30 december, 24/6 via www.shoppingeventvip.com

 

ABOUT: 

In de jaren 60 verwierf het merk The North Face volgers onder actieve outdoor-atleten en startte het met de sponsoring van expedities naar de verste, vaak nog ongerepte hoeken van de wereld. Dit was het begin van een trotse traditie, die vandaag de dag nog steeds op volle kracht wordt doorgezet en doorlopend het mantra van The North Face bekrachtigt: Never Stop Exploring™.

Nu, meer dan 50 jaar na de bescheiden start, heeft The North Face een uitgebreide lijn kleding, uitrusting en schoenen voor schitterende prestaties. We blijven innoveren en grenzen verleggen, zodat jij dat tijdens je ontdekkingstochten ook kunt doen. We zijn er natuurlijk ontzettend trots op dat we de eerste keus zijn van ’s werelds meest gerenommeerde klimmers, alpinisten, extreemskiërs, snowboarders, duurlopers en verkenners.

Het is onmogelijk te voorspellen wat de komende 50 jaar voor ons in petto heeft. Maar één ding staat rotsvast: The North Face blijft zich onwrikbaar toeleggen op baanbrekend ontwerp, zodat jij je outdoorgrenzen kunt blijven verleggen. Never Stop Exploring.

 

 

Gegevens

Begin:
december 13, 2021
Einde:
december 30, 2021
https://www.shoppingeventvip.com/collections/the-north-face