Laden Evenementen

« Alle Evenementen

ZEB Fashion Outlet Gent

februari 2 @ 10:00 am - februari 5 @ 6:00 pm

Goed nieuws! ZEB opent een fashion outlet in Gent! Shop van 14/01 t.e.m. 5/2 iedere woensdag, vrijdag & zaterdag je nieuwe outfit aan mini prijsjes!

 

DATA & OPENINGSTIJDEN: 

Van 14/01 t/m 5/2 iedere woensdag, vrijdag, en zaterdag van 10:00 tot 18:00 in Gent. 

 

ABOUT:

Welkom bij ZEB, dé MULTI-BRAND FASHION STORE met winkels in heel België én een must-visit e-shop. Met héél veel goesting en passie gaan we elke dag aan de slag om shoppen plezierig te maken en onze klanten blij te maken.

ZEB HELPT JE OM JE FAVORIETE LOOK SAMEN TE STELLEN

Fashion rijmt voor ons op passie, geluk en plezier. En dat willen we laten voelen aan iedereen die bij ons over de vloer komt. Bij ons sta je als klant echt centraal en dat merk je aan alles: een unieke merkenmix van meer dan 70 merken, professioneel advies met een lach en veel goesting, Personal en Private Shopping voor een onvergetelijke shopping ervaring, prachtig ingerichte, goed bereikbare winkels met ruime parkings, een handige e-shop en dat allemaal uiteraard… voor zo een straf mogelijke prijs! Met de grootste zorg, met heel veel vakkennis, met alles wat we te bieden hebben, helpen we je bij het zoeken naar je eigen look.

 

FACILITEITEN:

Hou rekening met onze COVID richtlijnen
• Mondmasker is verplicht (vanaf 6 jaar)
• Kom met max. 2 personen (excl. -12 jarigen)

Gegevens

Begin:
februari 2 @ 10:00 am
Einde:
februari 5 @ 6:00 pm
Evenement Categorieën:
, ,
https://www.zeb.be/nl/fabrieksverkoop

Locatie

Brusselsesteenweg 500
Brusselsesteenweg 500
Gent, 9050 België
+ Google Maps